kinderboekenweek Boechorst 4mies speeltuinWOENSDAG 7 OKTOBER
GROOT LEMNISCAAT KINDERBOEKENFEEST

De Kinderboekenweek met het thema ‘Raar maar waar’ wordt groots geopend in Noordwijk door Burgemeester Rijpstra. Hij opent woensdagmiddag 7 oktober het grote Lemniscaat Kinderboekenfeest in Noordwijk met veel schrijvers en illustratoren van Uitgeverij Lemniscaat. Het Klein Kleijnkoor olv Chantal van der Klugt geeft aan de opening een muzikaal tintje met het Kinderboekenweeklied ‘raar maar waar’.

Dieter en Ingrid Schubert van het beroemde boek Monkie komen, Wim Bos, Anke Kranendonk, Erik van Os, Elle Lieshout, Pieter Koolwijk, Jesse Goossens, Alice Hoogstad, Marancke Rinck, Martijn van der Linden en Mies van Hout zijn eveneens te gast. Mies van Hout is de eregast. Zij is de illustrator van het kinderboekenweekprentenboek ‘Speeltuin’ en geeft workshops tekenen.
Het wordt een middag met schrijvers, boeken, proefjes van Colafonteinen tot spetterende verfbommen, workshops allemaal in het teken van Raar maar
Dit jaar is het kinderboekenfeest op de brede school in Boechorst, Dalton Klaverweide & Montessori Noordwijk & Kinderopvang Humanitas.
Kaartjes (€ 2,50 per kind, (groot)ouders gratis) voor woensdagmiddag 7 oktober zijn verkrijgbaar bij Bibliotheek Bollenstreek Noordwijk en Boekhandel van der Meer of op de middag zelf en de feestelijke kinderboekenmiddag begint om 14 uur. Iedereen is welkom!