straub-badgastenStraub EmmaVRIJDAG 3 JULI
GRATIS VERKOELING MET BADGASTEN

Ook vrijdag 3 juli worden tropische temperaturen verwacht. Verkoeling vind je dan bij Boekhandel Van der Meer, want vanaf 11.00 uur worden daar flesjes water uitgedeeld door Ambo|Anthos uitgevers. Met zo’n flesje maak je ook nog eens kans op een exemplaar van de New York Times-bestseller Badgasten van Emma Straub! Een heerlijk boek, ideaal voor op het strand of tijdens je vakantie.

In Badgasten van Emma Straub gaat een Amerikaans gezin met aanhang op vakantie naar Mallorca om hun 35-jarige huwelijk te vieren. Zon, zee, mooie stranden, overheerlijke tapas en ontspannen tennispartijtjes beloven een welverdiende ontsnapping aan de spanningen die er thuis in Manhattan heersen. Maar naarmate de dagen verstrijken, komen er geheimen boven water, steken ingesleten patronen de kop op en worden oude wonden opengereten. Kortom, de perfecte beach read!

Kom vrijdag 3 juli rond 11 uur naar Boekhandel Van der Meer, ontvang een flesje water en wie weet ga jij vrijdagmiddag met water én een lekker boek naar het strand.