GOVERT SCHILLINGRAAR WAARWOENSDAG 30 SEPTEMBER
GOVERT SCHILLING PRESENTEERT ZIJN BOEK 'ONGELOOFLIJK RAAR/WAAR!' BIJ SPACE EXPO

In samenwerking met Libris Boekhandel van der Meer presenteert Govert Schilling zijn boek ONGELOOFLIJK RAAR/WAAR! in Space Expo Noordwijk. Met VIP arrangement. Wil jij bij de presentatie van dit boek zijn? Dat kan! 


Wist je dat er elke dag honderd ton ruimtestof op de aarde neerdwarrelt? Dat een autorit naar de dichtstbijzijnde ster veertig miljoen jaar duurt? En dat de maan langzaam maar zeker van ons weg zweeft?

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2015 schreef wetenschapsjournalist Govert Schilling een boek vol onvoorstelbaare weetjes over sterren, planeten, zwarte gaten en buitenaards leven: ONGELOOFLIJK RAAR/WAAR!. Woensdag 30 september overhandigt hij het eerste exemplaar aan een bijzondere gast.

Het VIP arrangement voor dit evenement is uitverkocht! Maar er bestaat wel de mogelijkheid om om 15 uur de presentatie van het boek en lezing door Govert Schilling bij te wonen. Wilt u toch bij dit evenement aanwezig zijn en op eigen gelegenheid naar Space Expo komen? Stuur een mailtje met uw naam en contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij plaatsen u dan op de gastenlijst voor louter toegang tot de lezing/presentatie en Space Expo.


Voor wie wel een toegangsbewijs voor het VIP arrangement heeft bemachtigd: 

Het programma begint om 12.30 uur bij Space Expo, Keplerlaan 3 in Noordwijk Met de bus ga je vanaf Space Expo naar Libris Boekhandel Van der Meer om om 13 uur de onthulling van twee astronautentegels op de Koningin Wilhelmina Boulevard bij te wonen. Daarna keert de speciale Brouwers Spacebus terug naar Space Expo waar de feestelijke boekpresentatie en lezing door Govert Schilling plaats zal vinden. U ontvangt tevens een gesigneerd exemplaar van ONGELOOFLIJK RAAR/WAAR!.

I.s.m. Libris Boekhandel Van der Meer, Noordwijk Marketing, Brouwers Tours, Estec, Uitgeverij Luitingh Sijthof, Space To Be en Space Expo.

Website Boekhandel van der Meer