colafonteinen 2ZONDAG 11 OKTOBER
COLAFONTEINEN & SPETTERENDE VERFBOMMEN
Boekhandel wordt kinderboekenlab

Kom tijdens deze Raar maar Ware Kinderboekenweek proefjes doen in Het Cultuurcafé. Boekenprofessor Bob is er met zijn assistenten klaar voor. Laat je inspireren door Jesse Goossens' boek Colafonteinen en spetterende verfbommen en kom waanzinnige experimenten uitvoeren!
Iedereen is tussen 14 en 16 uur van harte welkom. Vrij entree.
Colafonteinen en spetterende verfbommen

48 experimenten om thuis te doen. Met spulletjes die je in bijna iedere huiskamer en in ieder keukenkastje vindt, kun je de meest waanzinnige experimenten uitvoeren.Tover je huis of tuin om tot laboratorium en maak verfbommen en olifantentandpasta, laat kristallen groeien, vulkanen uitbarsten en cd's vliegen, bouw je eigen lavalamp en ontdek hoe je een ei kunt laten stuiteren. Jesse Goossens verzamelde spectaculaire, spannende en sensationele proeven. Linde Faas laat op haar kenmerkende, vrolijke wijze alles kleurrijk exploderen. Het resultaat is een feestelijk  boek voor uitvinders in de dop en alle andere tovenaarsleerlingen. Jong én oud zal de verleiding niet kunnen weerstaan om alles zelf uit te proberen.
Het boek Colafonteinen en spetterende verfbommen is verkrijgbaar bij Libris Boekhandel van der Meer voor  €12,50. Om online te bestellen klik hier