17640 PIKETTY Kapitaal websitepikettyWOENSDAG 5 NOVEMBER
JORIS LUIJENDIJK INTERVIEWT PIKETTY IN PARADISO
Op woensdagavond 5 november zal Thomas Piketty optreden in Paradiso, Amsterdam. Journalist en antropoloog Joris Luyendijk interviewt de auteur van het meest spraakmakende boek op economisch gebied van deze eeuw, Capital in the Twenty-First Century. De Nederlandse vertaling Kapitaal in de 21ste eeuw verschijnt op 30 oktober. Kapitaal in de 21ste eeuw is een buitengewoon ambitieuze onderneming, waarvan de grote waarde alom wordt erkend. Het is een herbezinning op de economische geschiedenis en dwingt ons de werkelijkheid nuchter onder ogen te zien.
Wij hebben een beperkt aantal tickets kunnen bemachtigen. Gaat u mee? U wordt rond 17.00 verwacht in Het Cultuurcafé, waar wij een eenvoudig hapje eten en daarna wordt vervoer naar Amsterdam geregeld. U kunt het boek vast reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heeft u belangstelling? Reserveer snel via 071-3613073 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ca € 30,- incl. maaltijd, vervoer en toegang).