Hulst Auke c Andreas Terlaak kleurhulst-slaap zacht johnny idaho-rgbWOENSDAG 25 MAART
LITERAIR MUZIKAAL DINER MET AUKE HULST

Aan tafel met schrijver, journalist, muzikant Auke Hulst.
Slaap zacht, Johnny Idaho
 is een grootse roman waarin Auke Hulst hedendaagse thema’s als economische apartheid en mind control koppelt aan menselijke gevoelens als liefde, wraak, angst voor de dood en de hunkering naar het eeuwige leven.
www.aukehulst.nl 
Auke Hulst (Hoogezand-Sappemeer, 1975) groeide op in het buurtschap Denemarken, boven op de gasbel van Slochteren. Zijn jeugd daar – ‘in een Pippi Langkous-huis in een bos’ – stond model voor zijn succesvolle derde roman Kinderen van het Ruige Land (2012), die genomineerd werd voor de BNG Literatuurprijs, en werd bekroond met de Cutting Edge Award 2013 en de Langs de Leeuw Literatuurprijs van het gelijknamige tv-programma. Auke is ook literatuurcriticus, reisjournalist en essayist voor onder meer NRC Handelsblad, De Groene Amsterdammer, De Standaard en Columbus Magazine. Daarnaast is hij muzikant. Hij maakte onder andere bij Wolfskleren het soloalbum The Hidden Shape onder de naam Sponsored by Prozac. En hij is de voorman van de Nederlandstalige band De Meisjes, die in 2012 debuteerde met het album Beter Dan Niets. In 2014 verscheen het tweede album Dokter Toestel. Het wordt een literair en muzikaal diner, Auke neemt zijn gitaar mee!
Het literair diner zal plaatsvinden in Hotel Restaurant Villa de Duinen aan de Oude Zeeweg in Noordwijk. Aanvang 19.00 uur en graag vooraf reserveren (€ 35,- incl. driegangendiner) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3613073.


Locatie: Villa de Duinen Noordwijk. Aanvang 19.00 uur. Vooraf reserveren (€ 35,-).